احسان آزاده، کارشناس صنایع غذایی: در حلیم بیشترین تقلب انجام می‌شود 


اوج تقلب در حلیم  استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت است.


اتفاقی که رمضان امسال و در شیراز افتاد و فروشنده حلیم، با اضافه کردن پنبه و پشم، در کنار مرغ ریش‎ریش‌شده ‌جان مردم روزه‏دار را به بازی گرفت.


تقلب‎ها در پخت حلیم باز به این موارد ختم نمی‏شود و برای کش‎دار کردن حلیم از آرد هم استفاده می‎شود./ جام جم


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عنوانش را فروختم... سید هاشم فیروزان tanhaie maghroor دستگاه چوب پودرکن و چوب چرد کن انتهـای ایستگاهِ اول بیا عاشقی را رعایت کنیم.... لوتوس موزیک Andrea